Proizvodnja tjestenine
Mi smo porodica Radjenovic koja ima malu radionicu u svojoj kući odobrenu od uprave za bezbjednost hrane i fitosanitarne uslove.
Bavimo se ocuvanjem tracionalnih jela primorskog kraja i vec 12 godina snabdijevamo hotele i restorane po primorju .
Saradjujemo sa lokalnim TO kao i sa Nacionalnom Turistickojm organizacijom koja je prepoznala nas trud i nasa ukusna jela, lokalne delicije i deserte.(ruštule,padoštanj,sirnicu)
Ponosni smo na nase domaće makarule koji su malo zapostavljeni u poslednje vrijeme a koje bi svaki primorski restioran trebao da nudi kao lokalni specijalitet i nase tradicionalno jelo primorske regije.Služe se uz stari gratani sir ili pasticadu.
Pored makarula,tu su naravno i druge paste koje se savršeno kombinuju i uz kremaste soseve i uz paradazs soseve, maslinovo ulje ili puter…..Nudimo Vam:
Taljatele,
Linguini,
Pappardelle
Spagete
Lazanje
Canelone
Casarecce
Canestrine
Tanje i deblje fide za supe i brodete
Raviole punjene raznim nadjevima ,raznih oblika i dimenzija…..
Tjestenina se porucuje dan ili dva ranije
Dostavljamo na teritoriji Budve svakog dana,a za ostale gradove po dogovoru.
Pasta se cuva do 6 dana u frizideru ili do dva mjeseca u zamrzivacu,
brzo se kuva i sjedini sa osmišljenim sosom.
Cijena svim svjezim tjesteninama je 10.00E kg,osim punjenih raviola.
Probajte!!!
Molim vas prijavite se da biste videli kontaktne podatke.
Leave a Reply